دريافت مستقيم مباني نظري پايان نامه روانشناسي تربيتي با موضوع اختلال اضطراب و هراس اجتماعي,مرجع فايل آنلاين

دانلود مباني نظري و پيشينه پژوهش ,فصل دوم مباني نظري و پيشينه پژوهش ,نمونه سوالات آزمون استخدامي اموزش و پرورش تفكيك رسته ها,دانلود پاورپوينت,طرح توجيحي با لينك مستقيم

دريافت مستقيم مباني نظري پايان نامه روانشناسي تربيتي با موضوع اختلال اضطراب و هراس اجتماعي,مرجع فايل آنلاين

۲۵ بازديد

دانلود مباني نظري پايان نامه روانشناسي تربيتي با موضوع اختلال اضطراب و هراس اجتماعي

برچسب ها : دانلود مباني نظري پايان نامه روانشناسي تربيتي با موضوع اختلال اضطراب و هراس اجتماعي , دانلود مباني نظري پايان نامه روانشناسي تربيتي با موضوع اختلال اضطراب و هراس اجتماعي, دانلود مباني نظري پايان نامه روانشناسي تربيتي با موضوع اختلال اضطراب و هراس اجتماعي, دانلود مباني نظري پايان نامه روانشناسي تربيتي با موضوع اختلال اضطراب و هراس اجتماعي

دانلود مباني نظري پايان نامه روانشناسي تربيتي با موضوع اختلال اضطراب و هراس اجتماعي

 

توضيحات دانلود

درباره اين فايل انتقادي داريد؟

راه هاي تماس با ما:

تماس با ما

شماره تماس : 09010318948

 

 

خريد

دانلود مباني نظري پايان نامه روانشناسي تربيتي با موضوع اختلال اضطراب و هراس اجتماعي

 

در 55 صفحه ورد قابل ويرايش با فرمت doc

توضيحات: فصل دوم پايان نامه كارشناسي ارشد (پيشينه و مباني نظري پژوهش)

همراه با منبع نويسي درون متني به شيوه APA جهت استفاده فصل دو پايان نامه

توضيحات نظري كامل در مورد متغير

پيشينه داخلي و خارجي در مورد متغير مربوطه و متغيرهاي مشابه

رفرنس نويسي و پاورقي دقيق و مناسب

منبع : انگليسي وفارسي دارد (به شيوه APA)

نوع فايل: WORD و قابل ويرايش با فرمت doc

 

قسمتي از متن مباني نظري و پيشينه

 

چارچوب نظري پايان نامه روانشناسي با موضوع اختلال اضطراب و هراس اجتماعي

تاريخچه اختلال هاي اضطرابي

تا سالهاي اخير، اختلال هاي اضطرابي در مقوله روان آزردگي ها قرار گرفته بود. در خلال قرن نوزدهم، كساني را كه به رغم سلامت ظاهري جسماني، داراي رفتارهاي انعطاف ناپذير و خود-تخريب گر بودند را به عنوان" روان آزرده" متمايز مي كردند. سپس در جريان سالهاي پاياني قرن نوزدهم و آغاز قرن بيستم، ديدگاه ها مبتني بر پديدآيي زيست شناختي روان آزدگي جاي خود را به ديدگاه هاي فرويدي مبتني بر پديدآيي روانشناختي اين اختلال، داد. فرويد بر اين نكته تاكيد كرد كه روان آزردگي از علل جسماني ناشي نمي شود، بلكه ريشه در اضطراب دارد( دادستان،57:1387). واژه اضطراب ترجمه واژه “angst”است كه فرويد آن را براي تركيبي از برانگيختگي فيزيولوژيكي و عاطفه منفي به كار برد. او اضطراب نوروتيك را تظاهري از تعارضات ناخودآگاه تلقي مي كرد(كنرلي،27:1382). بعدها نظريه پردازان يادگيري اظهار كردند كه اضطراب، يك صفت يا خصوصيت شخصيت نيست، بلكه از طريق يادگيري كلاسيك[1]، عامل[2]، يا جانشيني[3] كسب مي شود و مي تواند در نتيجه خطر محيط واقعي يا خطري خيالي پديد آيد ( سادوك و سادوك،171:1388). بديهي است اين عقايد با هم ناهمساز نيستند. اگرچه اضطراب مي تواند بازتابي از حالت هاي دروني نظير نگراني هاي كلي باشد، اما معمولا با رويدادهاي استرس زا نيز همراه است و به نظر مي رسد برخي از افراد نسبت به آن آسيب پذيرتر از ديگران باشند(كنرلي،27:1382). انتشار سومين ويرايش راهنماي تشخيصي و آماري اختلال هاي رواني(DSM-3) در سال 1980، عصر جديدي براي مفهوم سازي اختلال هاي اضطرابي و هراس بوده است، در گذشته اين اختلال ها در مقوله روان آزردگي ها كه شامل نوروزهاي اضطراب، هراس و وسواسي جبري بوده است؛ جاي مي گرفتند. طبقه بندي DSM-4 از اختلال هاي رواني شامل اختلال وحشت زدگي با يا بدون گذرهراسي، گذرهراسي با يا بدون اختلال وحشت زدگي، هراس اجتماعي، هراس خاص، اختلال وسواسي-جبري، اختلال فشار رواني پس از سانحه، اختلال فشار رواني حاد[4]، اختلال اضطراب منتشر مي باشد. در اين بخش اختلال هاي اضطرابي تغييرات بسياري را داشته اند. تغييرات قابل توجه در اين زمينه شامل اين موارد مي شود: 1) جايگزيني روان آزردگي اضطراب با اختلال وحشت زدگي و اختلال اضطراب منتشر 2) تقسيم كردن روان آزردگي هراس به گذرهراسي، هراس اجتماعي و انواع مختلف هراس خاص 3) شمول مقوله جديد اختلال فشار رواني پس از سانحه و سپس اختلال فشار رواني حاد( شيير[5] و همكاران، 2007).

2-2-2 تعريف اضطراب و اختلال هاي اضطرابي

اضطراب مفهومي است كه تعاريف بسياري براي آن آورده شده است. در يك جمع بندي كلي مي توان اضطراب را به عنوان يك علامت هشدار دهنده و احساسي رنج آور در نظر گرفت كه با پاسخ بدني[6]، هيجاني، و رفتاري به خطر قريب الوقوع دريافت شده، همراه است و فرد را براي مقابله آماده مي سازد(دادستان، 61:1387؛ سادوك و سادوك، 165:1388؛ سووينسون[7]، 2006). بنابر اين تعريف مي توان بين اضطراب و ترس[8] تمايز قايل شد به طوري كه ترس واكنش به تهديدي معلوم، خارجي و از نظر منشا بدون تعارض است. در حالي كه اضطراب واكنش در برابر خطري نامعلوم، خارجي و از نظر منشا داراي تعارض است( دادستان، 61:1387؛ سادوك و سادوك، 165:1388). سابقا، اين دو حالت با هم، هم پوشاني داشته است، اما آنها از اين جهت از هم متمايز مي شوند كه ترس اغلب با موجي از برانگيختگي خودمختار كه لازمه جنگ و گريز، افكار خطر قريب الوقوع، و رفتارهاي گريز است، همراه مي باشد و اضطراب اغلب با تنش عضلاني و گوش به زنگي براي خطر آينده و رفتارهاي هشياري و رفتارهاي محتاطانه و اجتنابي، همراه است(DSM-5،2013).

هر شخصي در زندگي خود اضطراب را به عنوان يك هيجان بهنجار، تجربه مي كند. اضطراب جهت كمك كردن به شخص براي اجتناب از موقعيت هاي خطرناك و حل مسايل روزمره كاملا مفيد است. در بسياري از موارد اضطراب با حل موقعيت ها، از بين مي رود(ريولي[9] و همكاران، 2010). در افراد سالم، اضطراب نقش مهمي را در عملكرد سازگارانه و محافظتي در طول تحول بازي مي كند( لابلارت[10] و همكاران، 1999). اضطراب يك احساس منتشر، بسيار ناخوشايند، مبهم و دلواپسي است كه اغلب ممكن است با علايمي همچون بي خوابي، سردرد، دردهاي مبهم، سرگيجه و حالت تهوع، مشكلات معده اي و يا ديگر علايم جسماني؛ بروز پيدا كند. همچنين مشكلاتي از قبيل فقدان تمركز، خستگي، و كاهش عملكرد موثر در انجام وظايف، نيز ممكن است با اضطراب همراه شود(سووينسون، 2006؛ سادوك و سادوك، 165:1388). اضطراب هاي روزانه معمولا به صورت موقعيتي، با شدت متوسط و در مدت كوتاهي است.


[1]- classical learning

[2] - operant

[3] - vicarious

[4]- acute stress disorder

[5]- Shear

[6]- physical

[7] -Swinson

[8]- fear

[9] - Reavley

[10]-Labellarte

 

 

خريد

ساير محصولات ويژه

مباني نظري و پيشينه پژوهش درباره كيفيت زندگي ( فصل دوم پايان نامه )

مباني نظري و نمونه پايان نامه روانشناسي درباره شناخت درماني مبتني بر ذهن آگاهي M...

مباني نظري و پيشينه پژوهش راهبردهاي شناختي تنظيم هيجان ( فصل دوم پايان نامه )

مباني نظري و فصل دوم پايان نامه با موضوع جهت گيري زندگي

مباني نظري پايان نامه روانشناسي با موضوع كمال گرايي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.