دانلود تحقيق جوشكاري با قوس الكتريكي در پناه گاز محافظ

دانلود مباني نظري و پيشينه پژوهش ,فصل دوم مباني نظري و پيشينه پژوهش ,نمونه سوالات آزمون استخدامي اموزش و پرورش تفكيك رسته ها,دانلود پاورپوينت,طرح توجيحي با لينك مستقيم

دانلود تحقيق جوشكاري با قوس الكتريكي در پناه گاز محافظ

۲۸ بازديد

جوشكاري با قوس الكتريكي در پناه گاز محافظ


برچسب ها : جوشكاري با قوس الكتريكي در پناه گاز محافظ , دانلود تحقيق جوشكاري

جوشكاري با قوس الكتريكي در پناه گاز محافظ
دسته: فني و مهندسي
فرمت فايل: doc
حجم فايل: 23 كيلوبايت
تعداد صفحات فايل: 48

جوشكاري با قوس الكتريكي در پناه گاز محافظ

درباره اين فايل انتقادي داريد؟

راه هاي تماس با ما:

تماس با ما

شماره تماس : 09010318948

 

 

خريد

قسمتهايي از متن:

تجربه نشان داده كه درصورتيكه بتوانيم از ورود هوا به منطقه جوش پيشگيري كنيم جوش از خواص شيميائي و فيزيكي بهتري برخوردار خواهد بود. در اين جا كلمه هوا به مخلوطي از گازهاي اكسيژن هيدروژن نتيتروژن و بخار آب كه همگي باعث كاهش كيفيت جوش مي شوند اطلاق مي گردد. بايد اضافه كرد كه اكسيدهاي فلزي و گرد و غبار و ذرات پراكنده در هوا نيز باعث كاهش كيفيت جوش مي گردند.

در بسياري از مراحل جوشكاري با قوس الكتريكي و همچنين لحيم كاري و لحيم كاري سخت گازهاي حاصل از سوختن پوشش الكترودها و همچنين گازهائي كه مخصوص اين كار پيش بيني شده اند از ورود و تماس هوا و ديگر عناصر مضر به منطقه جوش جلوگيري مي كنند.

اصول اساسي جوشكاري با قوس الكتريكي در پناه گاز محافظ

اصول كار اين طريقه جوشكاري بسيار ساده است. الكترودگير كه در اينجا به آن تفنگ يا مشعل هم گفته مي شود طوري طراحي شده كه علاوه برالكترود جرياني از يك گاز خنثي مانند بي اكسيدكربن هليوم يا آرگون را نيز از خود عبور مي دهد. ...

...

اصول كار جوشكاري به روش GMAW (MIG)

يكي از روش هائي كه در جوشكاري با قوس الكتريكي در پناه گاز محافظ صورت مي‌گيرد، استفاده از يك الكترود مصرف شدني است كه ضمناً وظيفه فلز پر كننده (سيم جوش) را نيز بعهده دارد.

اين عمل، جوشكاري با قوس الكتريكي در پناه گاز خنثي و به كمك سيم جوش يا فلز پر كننده بوده و اختصاراً با حروف (MIG) مشخص مي شود. الكترود فلزي با همان سرعتي كه در نوك الكترودگير ذوب شده و بر روي سطح كار ته نشين مي شود، به داخل الكترودگير هدايت مي شود.

براي تغذيه سيم جوش به منطقه جوش، يك موتور الكتريكي با سرعت قابل كنترل، سيم جوش را از قرقره آن كشيده و به داخل الكترودگير هدايت مي كند. معمولاً اينگونه الكترودها را به صورت كلاف يا حلقه به بازار عرضه مي كنند.

در اين جا بايد توجه داشت كه الكترودگير چند وظيفه اصلي دارد. اولاً جريان لازم براي ايجاد قوس را تامين كرده ثانياً سيم جوش را به محل قوس هدايت مي كند و بالاخره در صورتيكه سيستم با آب خنك شود جريان آب خنك را در محل هاي لازم جاري مي سازد. ...

...

جوشكاري TIG به روش اتصال كوتاه

براي اينكه تميزي سطح كار و ميزان نفوذ جوش، هر دو قابل كنترل باشند، مي توان از يك مدار جوشكاري كه به جريان الكتريكي مقطع مجهز است استفاده نمود و از يك الكترود تنگستن نيز بهره گرفت.

با اين مدار مي توان جوشهاي باريك و تميزي ايجاد نمود كه ضمناً از نفوذ خوبي نيز برخوردار باشند.

براي اينكه كنترل مركز قوس را بهتر درك كنيد بايد بدانيد كه مركز قوس يك پلاسما است. اين تمركز پلاسما ناشي از عبور جريان مي باشد. با تغييرات نسبت DCRP و DCSP در طول هر سيكل، نمونه هاي مختلفي از جريان را مي توان بدست آورد.

DCSP يا DCRP را مي توان بين صفر تا 100 درصد تغيير داد و به اين ترتيب ماشين را مي توان طوري تنظيم كرد كه 50% از جريان متناوب ايجاد شده با قطب مستقيم و 50% بقيه با قطب معكوس باشد. شكل هسته پلاسما به ميزان گاز عبور كرده و نوع يا تركيبات آن بستگي دارد.

بايد توجه داشت كه با افزايش شدت جريان، ميزان فوران هسته پلاسما نيز زياد مي‌شود. باين ترتيب بايد انتظار داشت كه با شكل دادن الكترود به يك صورت خاص و در نتيجه انقباض مركز پلاسما، بتوان در نحوه فوران آن اثر گذاشت (يك كاربرد اين خاصيت، مشعل پلاسما است كه در فصول بعدي اين كتاب تشريح خواهد شد). در اين روش فاصله الكترود تا سطح كار، قطر هسته را نيز كنترل مي كند. باين ترتيب و با تنظيم كليه اين متغيرها، نفوذ جوش و شكل گرده هاي جوش قابل كنترل مي باشند. در اين ماشين يك سيم جوش پركننده، به صورت خودكار به منطقه مذاب هدايت مي‌شود.

 

خريد

برچسب ها : جوشكاري با قوس الكتريكي در پناه گاز محافظ , دانلود تحقيق جوشكاري

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.