دانلود فايل مقاله قابليت جوش پذيري و جوشكاري مس و آلياژهاي آن

دانلود مباني نظري و پيشينه پژوهش ,فصل دوم مباني نظري و پيشينه پژوهش ,نمونه سوالات آزمون استخدامي اموزش و پرورش تفكيك رسته ها,دانلود پاورپوينت,طرح توجيحي با لينك مستقيم

دانلود فايل مقاله قابليت جوش پذيري و جوشكاري مس و آلياژهاي آن

۲۴ بازديد

مقاله قابليت جوش پذيري و جوشكاري مس و آلياژهاي آن


برچسب ها : مقاله قابليت جوش پذيري و جوشكاري مس و آلياژهاي آن , قابليت جوش پذيري و جوشكاري مس و آلياژهاي آن

مقاله قابليت جوش پذيري و جوشكاري مس و آلياژهاي آن
دسته: فني و مهندسي
فرمت فايل: doc
حجم فايل: 1223 كيلوبايت
تعداد صفحات فايل: 34

مقاله قابليت جوش پذيري و جوشكاري مس و آلياژهاي آن

درباره اين فايل انتقادي داريد؟

راه هاي تماس با ما:

تماس با ما

شماره تماس : 09010318948

 

 

خريد

قابليت جوش پذيري و جوشكاري مس و آلياژهاي آن

قسمتهايي از متن:

مس، اولين فلزي است كه توسط انسان مورد استفاده قرار گرفت. پنج هزار سال پيش، يوناني ها و روميان باستان، آن را از جزيره قبرس كنوني استخراج مي كردند. يونانيان آن را به نام كالكو (Chalco) و روميان به نام آيس (Aes) مي شناختند و چون از جزيره قبرس استخراج مي شد آن را آيس سيپريم (Cypirum) ناميدند. بعداً در زبان هاي مختلف اروپايي ، به دليل تلفظ هاي متفاوت كلمه، سپيريم شكل هاي متفاوتي به خود گرفت، به طوري كه امروز در انگليسي آن را كوپر (Copper) و درآلماني (Kupfer) و در فرانسه (‍Cuivre) مي نامند.

اين فلز، به دليل سختي توأم با انعطاف پذيري، هدايت حرارتي و الكتريكي بالا، قبول عمليات مكانيكي گوناگون، شكل پذيري فوق العاده ، مقاومت در برابر خوردگي، رنگ هاي زيبا، غيرمغناطيسي بودن، قابليت ريخته گري مناسب، لحيم كاري نرم و سخت، جوش پذيري، غير سمي بودن، .... و نيز امكان تهيه آلياژهاي گوناگون در كنار ساير فلزات، به يك عنصر بسيار مفيد و غير قابل چشم پوشي در صنايع بشري آمده است.

مس با جرم اتمي 54/63 و ساختار (FCC) در 0c1083 ذوب مي شود. اين عنصر، به دلايل متالورژيكي، به عنوان حلال ترين فلز شناخته شده و به غير از سرب، تقريباً كليه عناصر با آن، قابليت انحلال دارند. ...

...

رابطه درجه حرارت پيشگرم و ضخامت ورق مسي در مجاورت گازهاي محافظ

افزايش دماي پيشگرم تا حدود 500 درجه سانتيگراد، همواره سبب افزايش عمق نفوذ جوش در هنگام استفاده از گار آرگون به عنوان گاز محافظ مي شود. در حالي كه در زمان استفاده از گاز هليوم، اصولاً نيازي به پيشگرمايي نيست.

وضعيت جوشكاري

به دليل سياليت بالاي مذاب مس و اغلب آلياژهاي آن، استفاده از وضعيت تخت براي جوشكاري اين مواد در اكثر موارد توصيه شده است. در جوشكاري هاي گوشه و اتصالات T نيز، استفاده از وضعيت افقي (Horizontal) پيشنهاد مي شود.

وضعيت عمودي (Vertical) ، سقفي (Over head) و افقي در جوشكاري اتصالات لب به لب، و در صورت لزوم قابل استفاده است اما بايد سعي نمود تا جاي ممكن تمهيداتي به كار رود كه از اين وضعيت ها پرهيز شود. وضعيت هاي خاص، بيشتر براي جوشكاري TIG و MIG آلياژهاي آلومينيوم- برنز، فسفر- برنز و نيز آلياژهاي مس و نيكل در شرايط غير ممكن استفاده مي شوند. در اين وضعيت ها استفاده از الكترود تنگستن و مفتول جوشكاري با حداقل قطر، جريان جوشكاري حداقل و به صورت پالسي، براي كنترل حوضچه مذاب توصيه شده است.

ضخامت قطعه كار (Thikness)

ضخامت قطعه كار، علاوه بر تأثيرگذاري روي انتخاب دماي پيشگرم ، قطر الكترود تنگستن، قطر مفتول جوشكاري و ساير پاارامترهاي ديگر، تأثير به سزايي در گزينش طرح اتصال به جا مي گذارد كه در بخش مربوطه توضيح داده شد. ...

...

 

خريد

برچسب ها : مقاله قابليت جوش پذيري و جوشكاري مس و آلياژهاي آن , قابليت جوش پذيري و جوشكاري مس و آلياژهاي آن

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.