دانلود فايل مقاله منطق فازي و سيستم هاي فازي

دانلود مباني نظري و پيشينه پژوهش ,فصل دوم مباني نظري و پيشينه پژوهش ,نمونه سوالات آزمون استخدامي اموزش و پرورش تفكيك رسته ها,دانلود پاورپوينت,طرح توجيحي با لينك مستقيم

دانلود فايل مقاله منطق فازي و سيستم هاي فازي

۲۶ بازديد

مقاله منطق فازي و سيستم هاي فازي

برچسب ها : مقاله منطق فازي و سيستم هاي فازي , مقاله منطق فازي و سيستم هاي فازي


مقاله منطق فازي و سيستم هاي فازي
دسته: برق ،الكترونيك و مخابرات
فرمت فايل: doc
حجم فايل: 3095 كيلوبايت
تعداد صفحات فايل: 68

مقاله منطق فازي و سيستم هاي فازي

درباره اين فايل انتقادي داريد؟

راه هاي تماس با ما:

تماس با ما

شماره تماس : 09010318948

 

 

خريد

منطق فازي

1-   چكيده
4
2-   مقدمه ( چرا سيستم هاي فازي؟)
5
3-   تاريخچة مختصري از نظريه و كاربردهاي فازي
6
4-   زندگينامة پروفسور لطفي‌زاده
8
5-   منطق فازي
9
5- متغيرهاي زباني
16
6-  سيستم هاي فازي چگونه سيستم هايي هستند ؟
14
     6-1) سيستم هاي فازي خالص
14
     6-2) سيستم فازي TSK
15
     6-3) سيستم فازي ساز و غيرفازي ساز
16
7- سيستم هاي فازي كجا و چگونه استفاده مي شوند ؟
17
8- تئوري مجموعه هاي فازي
19
9- مفاهيم مشترك منطق فازي و كلاسيك
21
10- روابط فازي
22
11- ساخت قوانين فازي
23
11-1) ويژگي هاي مجموعه فازي
23
12- موتور استنتاج   
25
         12-1) ستنتاج مبتني بر تركيب قواعد
25
    12-2) استنتاج مبتني بر قواعد جداگانه
26
13- فازي ساز ها
26
14- غيرفازي سازي
26
15-يك مثال كلي
27
منابع
29

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

قسمتهايي از متن:

مقدمه :

بشر به مدد تعقل و انديشه است كه توانسته طبيعت چموش را رام خود كند، و فرهنگ و تمدن را رنگ و جلا ببخشد. مگر نه اينكه فرهنگ از انگيختگي و پويايي ارتباط دوره به دوره ي انسان و طبيعت، انسان و انسان، انسان و ابزار، انسان و جامعه و زبان معنا يافته است؟ به مدد همين انديشه است كه آدمي مخلوق توانسته اثر انگشت خودش را بر طبيعت و زمانه ي خود حك كند، و حتي تا مقام خالق، خودش را بالا كشد. هيچ فكر كرده ايد كه علم و صنعت با سرعت نور، چنان در خدمت بشر قرار گرفته كه به جاي او محاسبه و انديشه مي كند؟ هيچ فكر كرده ايد كه همه لوازم پيرامون مان كه آسايش را برايمان معنا مي كنند و تكنيك اتومات را در خود دارد خالق ومبتكري به نام پروفسور "لطفي زاده" دارد؟

    در اولين نگاه به اطراف خود به سادگي مي توانيد مجموعه اي از اين دستگاه ها و لوازم را در خانه و محل كار خود بيابيد. بله، مخترع منطق نوين علمي كه جهان صنعت را دگرگون كرد و در كنار منطق ديجيتالي در ساختمان دستگاه هاي الكترونيكي، "منطق فازي" را به دنيا عرضه نمود، كسي نيست جز پروفسور لطفي زاده.
منطق فازي تعميمي از منطق دو ارزشي متداول است و درحاليكه در منطق دودويي جايي براي واژه هايي همچون "كم"، "زياد"،"اندكي"،"بسيار" و... كه پايه هاي انديشه واستدلالهاي معمولي انسان را تشكيل مي دهند وجود ندارد، واژه فازي در فرهنگ لغت آكسفورد بصورت مبهم ،گنگ،نا دقيق،گيج،مغشوش،در هم ونامشخص تعريف شده است. روش پروفسورلطفي زاده برمبناي بكارگيري همين عبارات زباني است امروزه هيچ دستگاه الكترونيكي، از جمله وسايل خانگي، بدون كاربرد اين منطق در ساختار فني خود ساخته نمي شود. با منطق فازي پروفسور لطفي زاده اين دستگاه ها هوشمند مي شوند. امروزه اروپايي ها، ژاپني ها و آمريكايي ها و همه و همه ي كشورهاي پيشرو در علم و صنعت، پروفسور لطفي زاده را مي شناسند و از اهميت كار او در دانش مدرن بشري آگاهند. ...

....

استنتاج فازي

10-1 فرآيند طراحي :

فرآيند كنترل اتوماتيك شامل مقايسه وضعيت مطلوب با وضعيت ارزيابي شده فعلي است كه به اصلاح شرائط فعلي مي انجامد .با مقايسه دائمي اين مقادير در واقع يك سيستم حلقه بسته حاصل مي شود ,كه اين مقايسه در فواصل معين انجام مي سود كه اصطلاحا "فواصل نمونه برداري " ناميده ميشود .

سيستمهاي كنترل كامپيوتري مدرن , در واقع مانند سيستمهاي گسست زمان عمل مي كنند , زيرا  واحدهاي  نمونه برداري در سيستم  هاي حلقه بسته در جهت تنظيم خروجي در بازه هاي زماني مشخص عمل ميكنند.

بخش محاسباتي هم در واقع واحد پردازش قانون است كه مهمترين قسمت كنترلر محسوب مي شود . و در نهايت هم خروجي فازي  بايد به خروجي نافازي شود .به عنوان مثال سيستم گرمايشي اتاق نشيمن را در نظر بگيريد . اگر دما نسبتا" بسيار كم است آنگاه شما احتمالا مي خواهيد توان گرمايي را ذره اي افزايش دهيد .

اگر شما اكنون بخواهيد كه دماي اتاق را بوسيله يك كنترلر فازي كنترل كنيد , نخست بايد متغير هاي زباني (متغير هايي كه مقاديرشان حروف و لغات هستند كه بايد با توابع عضويت برايشان مقدار عددي يافت)  ورودي/خروجي سيستم يعني "دما" و" توان گرمايي"را بررسي كنيد و توابع عضويت را براي عبارات " نسبتا" بسيار كم " و "ذره اي" را بدست آوريد ودر نهايت قواعد "اگر-آنگاه" بنويسيد كه اين متغير ها را پيوند  دهد .مانند:

1_"اگر دما نسبتا" بسيار كم است آنگاه تغييرات توان گرمايي ذره اي افزايش يابد . "

2_"اگر دما بسيار كم است آنگاه تغييرات توان گرمايي ذره اي بيشتر افزايش يابد . "

و...

 

خريد

برچسب ها : مقاله منطق فازي و سيستم هاي فازي , مقاله منطق فازي و سيستم هاي فازي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.